>
Bronco
BroncoSunday, August 26th, 2018 at 10:02am
Kiki...!!!
Bronco
Bronco
BroncoΟ χρήστης κοινοποίησε τη δημοσίευση του χρήστη Polis 24.Tuesday, July 24th, 2018 at 7:09am
S.O.S.
Mήνυμα από Κινέττα. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει: "Η ΚΟΠΕΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΤΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΚΟ (ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ) ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, ΕΧΕΙ 16 ΖΩΑ , ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΗΚΕ. ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΟΚ.
ΤΗΛ:6972221345
Bronco
BroncoΟ χρήστης βρίσκεται στην τοποθεσία El Rey Alobar.Saturday, June 16th, 2018 at 12:58am
Και η παράδοση συνεχίζεται ... !!!
Bronco
BroncoΟ χρήστης πρόσθεσε 2 νέες φωτογραφίες — ετοιμοπόλεμος στην τοποθεσία Bronco.Friday, June 1st, 2018 at 5:02am
Με μαθηματική ακρίβεια ,το Bronco δικαιώνεται πανηγυρικά έναντι στην άδικη εμμονική και καταχρηστική αποφασή του Δήμου Κηφισιάς να σφραγίσει την επιχείρηση μας.
Το Bronco bar παραμένει κλειστό. Ωστόσο το πλακόστρωτο τις Διομήδου Κυριακού με την παραμελημένη πλατεία απασχολεί έντονα τις αστυνομικές αρχές.
Η φασαρία και η ρύπανση που προκάλεσαν ομάδα νεαρών ατόμων την Παρασκευή στην Διομήδους Κυριακού και στην πλατεία δημιούργησε την έντονη δυσαρέσκεια των κατοίκων, με συνεχόμενες κλήσεις στην αστυνομία.
Η αστυνομία επιχείρησε μέχρι και τρεις φορές σε ένα βράδυ, προκειμένου να λύσει το πρόβλημα.
Εφαρμόζοντας την 'εις άτοπο απαγωγή ο Δήμος άθελά του, μας δικαιώνει.
Σφραγίζοντας το Bronco, νόμιζε ότι θα λύσει το πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής.
Ωστόσο έκανε τραγικό λάθος. Δεν είναι το Bronco ούτε οι πελάτες του το πρόβλημα της περιοχής της πλάκας.
Αυτό που κατάφερε Ο κύριος Θωμάκος είναι
- να σταματήσει τη λειτουργία μιας υγιους επιχείρησης.
- να στερήσει το έσοδο για δεκάδες οικογένειες και το χαμόγελο νέων ανθρώπων.
- να στερήσει έσοδα τοπικών επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργαζόμασταν.
να στερήσει χορηγίες μας σε αθλητικούς συλλόγους


Συγχαρητήρια κύριε δήμαρχε.
Bronco
BroncoThursday, May 24th, 2018 at 8:24am
Έχουν περάσει σχεδόν 48 ώρες από τότε που μοιραστηκαμε μαζί σας τα νέα για το Bronco Bar. Και οφείλουμε μια τεράστια συγγνώμη γιατί δεν είμαστε τελικά ακριβείς. Είχαμε την εντύπωση πως είμαστε μια μεγάλη παρέα. Μας διαψευσατε.

Μέσα σε λιγότερο από δύο ημέρες, περίπου 106.000 άνθρωποι διάβασαν την ανακοίνωση μας, περισσότεροι από 2.800 αντέδρασαν, σχολίασαν, διέδωσαν την είδηση, εκφράζοντας τις αποδοκιμασιες τους προς τους υπαίτιους.

Δεχόμαστε εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα από φίλους, γνωστούς, συνεργάτες, γείτονες, γονείς και από μέρη της Ελλάδας που δεν γνωρίζαμε καν την ύπαρξη τους.

Ένα τεράστιο συγγνώμη λοιπόν. Είπαμε ψέμματα. Δεν είμαστε παρέα.

Είμαστε μια μεγάλη, πανίσχυρη οικογενεια.

Στα εύκολα αγκαλιά, στα δύσκολα γροθιά.

Ευχαριστουμε.
Bronco
BroncoΟ χρήστης ετοιμοπόλεμος στην τοποθεσία Bronco.Tuesday, May 22nd, 2018 at 2:02am
Με μεγάλη θλίψη αλλά μικρή έκπληξη, σας ενημερώνουμε πως το αγαπημένο μας Bronco Bar σταματά τη λειτουργία του μέχρι νεωτέρας.
Η θλίψη είναι μεγάλη καθώς εδώ και χρόνια το Bronco Bar έφυγε από αυτό που ονομάζουμε μπαρ και πέρασε στην άλλη πλευρά. Έγινε κάτι διαφορετικό που δεν θύμιζε ποτέ επιχείρηση αλλά το στέκι μιας παρέας, ένα καθημερινό ραντεβού, ένα μέρος με ψυχή και συναισθήματα που ανέπνεε, ζούσε, χαιρόταν και έκλαιγε σαν σύνολο.
Αυτό ήταν, είναι και θα είναι το μαγικό συστατικό στη συνταγή μας, το βασικό γονίδιο στο DNA μας, η επιπλέον πληροφορία στην ταυτότητα μας και το μαχαίρι για να κόψουμε αυτό το γόρδιο δεσμό με τον οποίο μας δέσανε.
Έναν γόρδιο δεσμό που δεν μας εκπλήσσει καθώς ξεκίνησε να δένετε από τον πρώτο κιόλας χρόνο που το Bronco Bar εμφανίστηκε σε εκείνο το άδειο, σκοτεινό, βρώμικο και αδιάφορο – τότε – πλακόστρωτο της Κηφισιάς.
Οι μηνύσεις από ανύπαρκτους περιοίκους, οι καταγγελίες φαντασμάτων, χτυπήματα κάτω από τη ζώνη από επιχειρήσεις με έδρα χιλιόμετρα μακριά, οι επιλεκτικές επισκέψεις της αστυνομίας, οι άνανδρες επιθέσεις από εκπροσώπους του Δήμου και κυρίως, η ζήλια και ο φθόνος όσων ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν, ξεκίνησε μια παράλληλη πορεία σε εκείνη τη λαμπρή πορεία της επιχείρησης.
Ήταν πολλά τα βράδια που σταματήσαμε τη μουσική για να συνεχίσουμε στο κελί του κατηγορουμένου τη διασκέδαση μας, μη γνωρίζοντας το λόγο και απλά αναμένοντας να αφεθούμε ελεύθεροι χωρίς καμία απολύτως κατηγορία.
Ήταν πολλά τα πρωινά που μετά από εκατοντάδες χαμόγελα ανθρώπων, αντικρίζαμε το δικαστικό εδώλιο χωρίς να ξέρουμε το λόγο, μέχρι να τον ακούσουμε και να αθωωθούμε πάντα.
Αυτή η συντονισμένη επίθεση έχει διάρκεια, ανασυντάσσεται και αλλάζει συνεχώς πρόσωπο. Και χτυπά στρατηγικά, σε καίρια σημεία και όταν διακρίνει ότι θα προκαλέσει τις μεγαλύτερες απώλειες.
Σε αυτό το πλαίσιο, το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς και ο Δήμαρχος κος. Θωμάκος προχωρώντας στην εφαρμογή μιας παράνομης και καταχρηστικής απόφασης, προσέφεραν απλόχερα στους δημότες τα παρακάτω:
- Έκλεισαν μια ακόμα τοπική επιχείρηση
- Στέρησαν την εργασία από δεκάδες νέους και νέες
- Έδωσαν ένα στρατηγικό μήνυμα σε όποιον νέο θέλει να δημιουργήσει
- Έστειλαν απαγορευτικό σινιάλο «δημιουργίας», σε ενδιαφερόμενους επενδυτές
- Ώθησαν εκατοντάδες νέους και νέες από την Κηφισιά να οδηγούν κάθε βράδυ για να διασκεδάσουν εκτός πόλης
- Στέρησαν τον παλμό από την γνωστή «Πλάκα της Κηφισιάς» προκαλώντας τεράστιες οικονομικές ζημίες στο σύνολο των επιχειρήσεων
- Ερήμωσαν μια ακόμα όαση διασκέδασης και ψυχαγωγίας
Στα παραπάνω θα απαντήσουμε όπως ξέρουμε. Και όπως κάνουμε πάντα. Σηκώνοντας το κεφάλι ψηλά, ακολουθώντας κατά γράμμα το νόμο και κυρίως, εκτελώντας το χρέος μας απέναντι στη μεγάλη μας παρέα.
Άλλωστε αυτό είμαστε. Αυτό είναι το Bronco.
Ένα αξιοζήλευτο, όμορφο και αγέρωχο άτι που όλοι θαυμάζουν, πολλοί ζηλεύουν αλλά εκείνο μένει πάντα όρθιο.

Leave a Reply

Ακούστε λίγο Rock

  • The Black Keys - Everlasting Light

  • Arctic Monkeys - Do I Wanna Know

  • Lenny Kravitz - Are You Gonna Go My Way

  • AC/DC - Live Wire

Επόμενα Event

No events to show